C+C raktáráruházunk nyitva tartása


 H-P: 7:30-16:30   Szo: 7:30-13:00

Cégismertető

Az AGRIA DRINK Kft. 1997. június 12-én alakult családi vállalkozásként.

Cégünk Egerben a Kertész u. 183. szám alatti C+C raktárának üzemeltetését 1997. augusztus 1-jén kezdte. A telephely elhelyezkedése kedvező, mivel Eger frekventált helyén, ipari létesítmények szomszédságában, forgalmi csomópont mellett található, továbbá személy-, és tehergépkocsival egyaránt jól megközelíthető.

Az AGRIA DRINK C+C az általa forgalmazott jövedéki és italtermékekkel jól kiegészíti az Agria Market Kft. C+C élelmiszer, vegyi- és papíráru választékát, így egy telephelyen belül teljes körű kiszolgálás valósul meg.

Társaságunk 2004-ben csatlakozott egy 100%-ban magyar tulajdonú beszerzési és értékesítési társuláshoz, a REÁL Hungária Rt. hálózatához. Együttműködésünk eredményeként a közös nagy tömegű árubeszerzésnek köszönhetően kedvező árpolitikát folytathatunk. 2009- ben alapító tagjai lettünk a Reál Hungária Drink Kft-nek.

A Kft. beszállítóinak száma 1998 óta 50-ről 300-ra növekedett, ezzel elősegítve választékunk folyamatos bővítését. Így üzleteinkben több ezer féle árucikkből választhatnak vásárlóink.

Beszállítóink között valamennyi hazai piacvezető élelmiszer, ital- és dohánycikk gyártó és forgalmazó vállalat szerepel, de jelentős a kisvállalkozók és a termelők száma is.

A Kft. forgalmának mintegy 70 %-át a magyar ipar termékei és a mezőgazdaságban dolgozó kistermelők árucikkei teszik ki.

Vevőpartnereink nagy részét Eger és környékének kiskereskedői, vendéglátó és közintézményei teszik ki. Tevékenységünk elsősorban Heves, másodsorban Borsod, Szolnok és Nógrád megye területének áruellátására terjed ki.

1999-ben került bevezetésre a partnereink részére történő kiszállítás, amely iránt megnövekedett a vevői érdeklődés. Ennek érdekében átszervezés történt a két társaságnál az AGRIA DRINK Kft., és az Agria Market Kft. között. 2001. április 1-jén logisztikai központunk nyitásával jelentősen nőtt a Kft. bevétele, közel ugyanilyen arányban a költsége is.

Piacfejlesztő munkánk eredményeként ma közel 2500 állandó partnerrel állunk kereskedelmi kapcsolatban.

Az élelmiszer biztonság területén 2002. szeptemberétől HACCP rendszert alkalmazunk.